I'm looking for a part-time remote job.

Hire me


I'm the author of:

Mastering Redmine is a comprehensive guide with tips, tricks and best practices, and an easy-to-learn structure.

Check the book's project or

Buy the book

Social pages of the book:

By buying this book you also donate to Redmine (see this page).


Follow me:

Ви – такі-сякі тому, що не йшли голосувати…

Подібні звинувачення зараз сипляться з усіх сторін на тих, хто проігнорував вибори… При цьому ті, хто звинувачує, забувають про наступне:

  • З статистичної точки зору якби проголосували ті, хто не голосував, процентне співвідношення партій суттєво би не змінилось! Оскільки не голосували не тільки потенційні виборці Батьківщини, а ще й потенційні виборці Регіонів!.. Річ у тім, що процент неголосуючих це – процент розчарованих владою виборців, при чому розчарованих однаково як регіоналами так і помаранчевими!
  • Може і краще, що Регіони будуть повторно при владі… Батьківщина, насправді, вже була при владі і продемонструвала свою повну нездатність керувати не те що державою, а і собою! У разі їх перемоги це всього лише означало би відстрочку для Партії Регіонів на 5 років, а так ми маємо ще 5 років для становлення нових політичних сил та їх лідерів…
  • Проблема цих виборів не у тому, що хтось не прийшов і не проголосував, а у тому, що провокації, спектаклі і тому подібне влади спрацювали “на ура”! Якщо хочете знайти винних, найдіть тих, хто глузував з російської мови (між іншим, рідної мови багатьох українців) під час протестів проти мовного закону, тих, хто зривав георгіївські стрічки з безпомічних стареньких під час святкування Дня Перемоги, і т.д. оскільки саме ці люди допомогли виборцям Партії Регіонів зрозуміти, що опозиція та Західна Україна їх ніколи не зрозуміє! Стовідсотково Партія Регіонів розіграє цю карту і на наступних виборах! Будьте готовими їм не помагати на цей раз!
  • Основна ідея маніпуляцій думкою виборців полягає в розділенні населення на “москалів” та “бандерівців”… Кожному з них втовкмачують, що треба голосувати за “менше зло” – “москалям” за регіоналів, оскільки націоналісти (по факту, усі опозиціїні партії) ведуть себе неадекватно та упереджено, а “бандерівцям” за опозицію, оскільки регіонали служать Кремлю. Ось так і виходить, що влада тут не при ділах, а винуваті в таких результатах саме ті, хто просто не голосував, а, якщо не вони, то “москалі”… Насправді винувата тільки влада і, частково, народ, який дозволив собою грати… Постійно голосуючи за “менше зло” ми просто постійно матимемо “зло”, і велике і мале, в Раді!
  • Нема жодних достовірних даних, що підрахунок голосів базується на голосах виборців!.. Крім того, нема жодних достовірних даних, що для фальсифікацій використовуються саме бюлетені тих, хто не проголосував! Навпаки є дані, хоч і не надто достовірні, що фальсифікують голоса виборців, які проголосували! Тому нема жодних причин кидатись на тих, хто просто не витрачав свій час на вибори…

І у Сходу і у Заходу України є спільний інтерес – добробут країни! Цей інтерес буде недосяжним поки ми дозволятимемо собі думати, що ми – вороги… Точніше, поки дозволятимемо політикам нас переконувати у цьому.

 

Comments (1)

Added by Andriy Lesyuk 10 років ago

Раніше ця стаття була доступна як замітка на моїй сторінці у Facebook.

Also available in: Atom

Add a comment