I'm looking for a part-time remote job.

Hire me


I'm the author of:

Mastering Redmine is a comprehensive guide with tips, tricks and best practices, and an easy-to-learn structure.

Check the book's project or

Buy the book

Social pages of the book:

By buying this book you also donate to Redmine (see this page).


Follow me:

Про категорію “Проекти”

Інсталяція WordPress, яку ви зараз переглядаєте, не звичайна… Ця інсталяція використовує інтеграцію WordPress та Redmine, яку я розробив спеціально для неї та цього веб-сайту. Частково згадана інтеграція реалізується за допомогою додатка для WordPress, який має назву WordMine і який, серед іншого, додає нову таксономію “Проект”. Терміни цієї таксономії автоматично синхронізуються з проектами Redmine, що дозволяє кожному з них мати свій блог (під новою вкладкою “Блог” у меню проекту).

Іншими словами, нова таксономія “Проект” використовується, щоб зв’язати запис у блозі з проектом у Redmine. Однак, такі записи все ж повинні бути закріплені і за якоюсь категорією блогу. Саме для цього і використовується категорія “Проекти”. Отже, ця категорія вміщує усі записи усіх проектів, дозволяючи таким чином легко переглянути усі новини проектів, статті про проекти, сповіщення і т.д. Тим не менше, якщо ви захочете почитати записи тільки деяких проектів, ви можете відкрити вкладку “Блог” у їхньому меню.

Також майте на увазі, що підкатегорії Сповіщення та Новини можуть містити інформацію про нові проекти і таку, що відноситься до усіх або кількох проектів одночасно.

 

Comments

Also available in: Atom

Add a comment